Ми на зв’язку

Коли не розумієш, в якій країні ти прокинувся зранку

Той день, коли не розумієш, в якій країні ти прокинувся зранку. Ми побачили судове рішення, яке вам точно не сподобається. 

Але ви маєте про нього знати і розповісти про нього друзям та друзям друзів, бо без широкого розголосу нас із вами пошиють в конкретні дурні‼️

“ПАТ «Дніпрогаз» звернулося із заявою про встановлення економічно обґрунтованого тарифу та надало розрахунок тарифу на послуги розподілу природного газу на 2019 рік. Окрім іншого, у розрахунку тарифу ПАТ «Дніпрогаз» до інших витрат було включено компенсацію недоотриманої у попередніх періодах виручки, на оплату природного газу, що використовується на виробничо-технологічні витрати та нормовані втрати (ВТВ), яка розрахована на підставі звітних даних за 2014-2018 роки з урахуванням коштів, передбачених структурами діючих в ці періоди тарифів та фактичних втрат, понесених підприємством”

Через нібито несправедливі тарифи, які нанесли ПАТ “Дніпрогаз” численні збитки, підприємство Дмитра Фірташа намагається відсудити в НКРЕКП (а фактично – в України) майже 244 мільйони гривень. Мовляв, бездіяльність Комісії завдала “Дніпрогазу” майнову шкоду. 

“Крім того, позивач зазначив, що штучно створений дефіцит коштів в елементі структури тарифу на розподіл природного газу щодо обсягів ВТВ, який має наслідком не покриття тарифом економічно обґрунтованих витрат Позивача, зумовлений дискримінаційними діями НКРЕКП” – йдеться в тексті рішення. Бідний-нещасний, пригноблений і недооцінений “Дніпрогаз”. Який рахує останні копійки і ледь зводить кінці з кінцями. Прочитавши позовні вимоги, так і хочеться переплатити за газ, або ж перевести на рахунки підприємства декількасот гривень “на підтримання штанів”. 

В суму, за яку воює приватна компанія-монополіст, входить:

ПОДІЛИТИСЯ