Ми на зв’язку

Новий мост і когнітивний дисонанс

Когнітивний дисонанс – це коли спочатку «Мішалов? Який Мішалов?», а потім “Ну, так Мішалов же”.

Цікаво розгортається сюжет відео-батлу Філатов-Мішалов. У 2017-му в ефірі одного з місцевих телеканалів директор компанії «Майстер-Профі» спростовував інформацію про причетність Дмитра Мішалова (батька відомого нам В‘ячеслава Мішалова) до цієї компанії. Компанії, яку й найняли для ремонту багатостраждального Центрального мосту і яка отримувала мільйони бюджетних коштів.

Тоді всі про це говорили, проте і міська влада, і представники фірми всіма руками і ногами відпиралися від такого «кровного рідства». Воно й не дивно: ходили чутки, що підряд на міст пан Філатов «продав» родині Мішалових в обмін на промерську більшість у міській раді. Тому, якщо це правда, і якщо Дмитро Мішалов справді мав відношення до «Майстер-Профі», – це треба було ретельно приховати.

А що бачимо зараз? А зараз бачимо війну клану Мішалових з Філатовим, яка виливається в епічні відосики. І вже тепер сам В‘ячеслав Мішалов в рамках свого, так би мовити, ситкому зізнається: одним із партнерів в фірмі «Майстер-Профі» дійсно є його батько.

Ну, ми типу це і так розуміли, але хлопці – ви палітєсь. Ну вже якось домовлялися б, сценарій би один на всіх прописали б. За такими ляпами, звісно, цікаво спостерігати, але майте совість – брешіть однаково!

І так, пане В‘ячеслав, до вас величезне прохання: ви не соромтеся, знімайте й далі такі цікаві ролики! Поки що ми з вами погоджуємося і в цифрах, і у фактажі. А раптом потім і Борис Філатов візьметься таке знімати на постійній основі? Нам це стане в нагоді і зараз справді дуууже цікаво, чим серіал закінчиться і чи були ми праві у всьому.

ПОДІЛИТИСЯ