Ми на зв’язку

Щось наші судді зовсім слабенькі стали

Образитися можуть на рівному місці, а суспільство потім залишається без важливих новин.

Раніше ми повідомляли, що сьогодні в Бабушкінському суді має відбутися засідання стосовно справи очільника департаменту житлового господарства міськради Владислава Грицая. Розглядається питання зловживань, які дозволив собі департамент під час ремонту ліфтів в житлових будинках.

Ми, як свідомі представники громадськості, прийшли на засідання. А суддя Лариса Татарчук виставила нас за двері, мовляв, – зайшли до зали ми після неї! Що ж, це дійсно вагомий аргумент. Особливо, якщо ти просто пропустив жінку першою до приміщення.

Тепер ми будемо знати, що поступатися дорогою = проявляти зневагу до суду. І що махінації з бюджетом – питання менш важливе для суспільства ніж те, хто першим входить до зали суду.

Слід зазначити, що пан Грицай до суду з’явився. А от представники прокуратури – ні. Нас це засмучує. І поведінка судді нас також засмучує. І бюджетні мільйони, роздерибанені хтозна як, нас теж засмучують. Але це не означає, що ми закинемо цю справу. Наступного разу займатимемо місця в залі з вечора.

А поки читайте наше розслідування про “ремонт ліфтів по-дніпровськи”

ПОДІЛИТИСЯ